Artikler

Guide: sådan beskytter du din hjemmeside mod cyberkriminalitet

Hjemmesider bliver hver eneste dag udsat for hacking og cyberangreb. Cyberkriminalitet kan have store konsekvenser, og det er derfor vigtigt, at man beskytter sin hjemmeside godt. Vil du vide hvordan? Så læs med herunder, hvor du får en guide til, hvordan du beskytter din hjemmeside mod cyberkriminalitet. Læs desuden mere på https://businessnews.dk/.

Skift jævnligt adgangskoder

Det er et gammelt, men smart, trick at skifte sine adgangskoder jævnligt, hvis man ønsker at beskytte sin hjemmeside mod cyberkriminalitet. Det er nemlig gennem adgangskoderne, hackerne ofte får adgang til hjemmeside. Hvis du har en adgangskode, der er let at gætte, eller består af en kort kombination, er det lettere for hackere at gætte den. Derfor er det vigtigt, at du jævnligt skifter adgangskoderne til din hjemmeside. 

Installer anti-virus på udstyr

En af måderne du kan beskytte dig mod cyberkriminalitet er ved at installere anti-virus på dit udstyr – herunder eksempelvis computer, telefon og iPad. En god tommelfingerregel er, at du skal have anti-virus programmer på alle de enheder, du tilgår din hjemmeside på. Du kan nemlig risikere, at din hjemmeside bliver hacket og angrebet indefra din computer, og ikke gennem hjemmesiden. Ønsker du at være så godt beskyttet som muligt, er det klart en fordel at installere og investere i anti-virus. 

Brug en VPN

Har du en større hjemmeside, du ønsker at beskytte uanset hvor i verden, du befinder dig, skal du gøre brug af VPN. VPN krypterer alle dine data, og hackere og andre cyberkriminelle kan derfor ikke få adgang til dem. Gennem VPN beskyttelse sikrer du, at nogen ikke forsøger at få adgang til din hjemmeside gennem wifi eller adgangskoder. Selvom VPN kan være en dyr investering, er den uden tvivl alle pengene værd, hvis man ønsker at beskytte sin hjemmeside så godt som muligt mod cyberkriminalitet!