Artikler

Få styr på din virksomheds bogføring med Retio

I enhver virksomhed er det vigtigt, at der er styr på bogføringen. Som virksomhedsejer skal du altid have det fulde overblik over, hvor mange penge der går ind og ud af virksomheden. Du vil altid have en række indtægtsposter og en række udgifter. Derudover skal du naturligvis også betale moms.

Men hvis du ikke selv er uddannet inden for økonomi eller regnskab, kan bogføring godt være lidt tricky. I så fald er det en god idé at overveje, hvordan du kan gøre det nemmere for dig selv. Blandt andet kan du vælge at outsource din bogføring til Retio.

Fordelene ved at outsource bogføringen

Hvis du er ejer af en mindre virksomhed, har du formentlig ikke så mange afdelinger endnu. Blandt andet kan det være, at du ikke har nogen økonomi- eller bogholderafdeling. Det er der intet galt med, men hvis du samtidig ikke har tiden eller overskuddet til at lave bogføring, skal du have fundet en løsning. Her er outsourcing et godt valg.

Når du outsourcer din bogføring til et kompetent, eksternt firma, får du kvalificeret og kompetent hjem – uden at udvide din virksomhed.

Du skal altså hverken finde mere kontorplads eller stå med mere administrativt arbejde. I stedet skal du blot betale din månedlige faktura fra virksomheden, som du samarbejder med. Det er nemt.

Derfor skal du vælge Retio

Hos Retio har de digitaliseret hele bogføringen. Derfor har de også automatiseret nogle af de arbejdsgange, der sædvanligvis stjæler meget af bogholderens tid. Resultatet er, at Retio skal bruge væsentligt mindre tid på selve bogføringen – og det kommer dig til gode.

Da Retio ikke skal bruge ligeså mange mandetimer på bogføringen som andre bogholdervirksomheder, kan du få en bedre pris. Selvom prisen er lavere, er kvaliteten stadig høj. Derfor får du også alle de velkendte fordele ved at hyre et bogholderfirma.