Artikler

Ødelagde min telefon i isen

Det var i min gymnasietid og vi havde pause, mig og drengene var rigtig sultne så vi valgte at finde et sted at spise. 

Der var dog ikke noget tæt på gymnasiet, så vi valgte at tage toget videre til en restaurant, vi regnede med at komme for sent men det gjorde ikke noget, da vi alle sammen var lidt useriøse dengang. Så vi tog toget og kom frem til der hvor vi ville spise og vi fik spist noget rigtig god mad . 

Efterfølgende er der en af dem der kommer på den ide at vi ikke behøver at tage tilbage til skolen og vi bare burde fortsætte lidt ud af og hygge os, så det gør vi. 

Vi tager ud til en sø og Det var midt i vintertiden så den var frossen, troede vi i hvert fald. For at tjekke om den var frosset lavede vi noget sjov som var sten saks papir om hvem der skulle prøve at kaste telefon ned i isen og se om den ville ryge igennem. Det er der selvfølgelig ikke ingen af os der vil, men når man er en gruppe drenge samlet så gør man det alligevel. Så det gjorde vi, uheldigvis så var det mig der tabte og jeg blev selvfølgelig nødt til at gøre det fordi jeg holder mit ord. Da jeg så kaster min telefon ned i isen så gik isen faktisk i stykker ,heldigvis så var det meget lavt vand så telefonen røg ikke langt nok ned til at kunne få fat i den. Men den led den dog af vandskade, da vi kom tilbage til skolen så tog jeg min ting og tog ellers på vej hjem til Roskilde. Jeg gik forbi fixphone.dk og valgte at gå derind og se om de kunne reparere min mobil det kunne de og Det var nemt og billigt.