Artikler

3 tips til din SEO så du kan få gode placeringer på Google

Har du en hjemmeside eller en webshop, og vil du gerne blive mere synlig på Google, har vi her samlet en bunke idéer til dig, som du kan lade dig inspirere af. Nogle af dem kan du måske endda allerede gå i gang med her og nu, så du kan få glæde af dit hårde arbejde inden længe. Det er dog vigtigt at huske på, at SEO arbejde er noget, hvor resultaterne kan være lang tid undervejs. Derfor skal du ikke være alt for utålmodig, når du skal i gang med at arbejde med SEO.

Køb pæne rullegardiner her.

Skriv bedre og længere tekster

Der er mange hjemmesider og webshops, der ikke er glade for at skrive meget tekst på deres hjemmeside. Det er for kedeligt, og der er måske ikke så meget at skrive om. Men faktum er bare, at tekst er en af de ting, der er med til at få en side til at rangere højt på Google. Så har du en webshop med en kategori, der hedder gummistøvler, er det essentielt, at den kategoriside har en lang og god tekst om netop gummistøvler, hvis du gerne vil øge dine chancer for, at Google rangerer lige netop din side om gummistøvler højt, når folk søger efter gummistøvler.

Vær god til at skaffe links fra andre sider

Dernæst handler det også om at være god til at skaffe links fra andre hjemmesider. Links er med til at øge troværdigheden til din side, og jo mere troværdighed du har, desto bedre placeringer vil Google også give dig. Her handler det dog mere om kvalitet end om kvantitet. Hellere to-tre gode links fra store medier, end 30 links fra ligegyldige spam hjemmesider. Så du skal i gang med at bygge disse links.

Find billige persienner her.

Din side skal være hurtig

Sidst, men ikke mindst, er det også meget vigtigt at huske på, at din hjemmeside eller webshop skal være meget hurtig om at indlæse. Hvis den er lang tid om det, vil du opleve, at Google straffer dine placeringer, da du er lang tid om at give brugeren det, de leder efter. Derfor er det meget vigtigt, at du bruger meget tid på at løse disse problemer på den bedst mulige måde, hvis du lige nu har en langsom hjemmeside. Den skal være hurtig som lynet.