Artikler

3 gode råd til dig der vil lave bedre SEO

Vil du gerne lave bedre SEO på dine hjemmesider, men er du ikke sikker på, hvor du skal starte, har vi her lavet et par forslag til dig, så du igen kan komme til at se resultater på dine hjemmesider, når det kommer til SEO.

Det er meget vigtigt at huske på, at du med SEO skal huske at have tålmodighed med dig. Hvis du ikke har det, kommer du hurtigt til at blive træt af at arbejde med SEO. Ændringerne kan ikke nødvendigvis ses med det samme, og det kan være, at du først kan høste frugterne om et halvt eller helt år ude i fremtiden. Så væbn dig med tålmodighed, når du skal i gang med at bruge de forslag herunder.

Skriv bedre indhold på dine sider

For det første kan det være en god idé at begynde at skrive mange flere og meget bedre tekster på dine sider. Jo bedre indhold du har på dine sider, desto bedre resultater vil du som regel også se på søgemaskinerne.

Det er klart, at det ikke kun er det eneste, der skal til, før du får resultater med SEO, men det er et rigtig godt sted at starte, og så er det jo noget, du bare kan begynde med her og nu, da et ikke koster dig noget selv at gå i gang med at skrive mere indhold på dine sider.

Skaf flere links til din hjemmeside

Så kan det også være en god idé at gå i gang med at arbejde på at få lavet flere links til din hjemmeside. Jo flere links der er til din side, desto bedre vil den som regel også præstere i søgemaskinerne.

Så når du ikke lige har lyst til at skrive flere tekster til din side, kan det være en god idé at gå i gang med at bygge links. Det kan gøres på mange forskellige måder, og du kan let finde strategier til at få flere links på, hvis du bare gør brug af Google eller Youtube, hvor du kan lære en masse om det emne.

Få styr på dine titler og tags

Og til sidst kan det være godt at få styr på dine tags og titler på din side, så du er sikker på, at hver enkelt side er optimeret til de søgeord, som du gerne vil findes på, når folk søger efter de ord på søgemaskinerne.

Det handler blandt andet om at få dine søgeord med i titlerne på dine sider og i dine tekster. Derudover kan det være godt at optimere dine tags på fx dine billeder, så søgemaskinerne generelt kan se, hvad siden handler om, og dermed gøre det nemmere at give dig en god placering i søgeresultaterne.

Læs mere om dit nye dameur her.